松茸のフライ

松茸のフライ



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松茸をフライにしました。細かいパン粉で松茸の香りと風味を閉じ込め、膳のオリジナルソースで仕上げました。お好みで酢立ちでも。
オリジナルソースの割合 ウスターソース* 900cc スーパーブレンドウスター* 1本 リーペリンソース* 75cc 出汁醤油* 170cc


Enjoy the moist and juicy texture of deep-fried matsutake mushrooms, packed with distinctive aroma and flavor. Served with the original sauce.




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お造り


太刀魚、めじな、こぶ鯛、白ばい貝、かんぱち


Five kinds of beautifully sliced fish and shellfish, served raw: scabbard fish, rudder fish (mezina), bulgyhead wrasse, ivory shell, greater amberjack.





ノドグロの塩焼き


Salt-grilled Black-throat Seaperch





島根・中海産 うなぎ飯

   蒲焼きのタレの割合  濃口醤油*800cc 溜まり醤油200cc 味醂*1000cc ザラメ700g 水飴*300g 分量を合わせ一煮立ちさせます。うなぎの骨を焼き台で焼き一煮立ちした地につけます。そしたらまた骨を焼いて地に漬ける作業を繰り返します。最後にリードペーパーで余分な油を吸いとり完成。


Grilled soft eel, dipped in sweetened thick soy sauce. Goes very well with steamed white rice.