松茸のフライ
松茸をフライにしました。細かいパン粉で松茸の香りと風味を閉じ込め、膳のオリジナルソースで仕上げました。お好みで酢立ちでも。
オリジナルソースの割合 ウスターソース* 900cc スーパーブレンドウスター* 1本 リーペリンソース* 75cc 出汁醤油* 170cc
Enjoy the moist and juicy texture of deep-fried matsutake mushrooms, packed with distinctive aroma and flavor. Served with the original sauce.
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お造り
太刀魚、めじな、こぶ鯛、白ばい貝、かんぱち
Five kinds of beautifully sliced fish and shellfish, served raw: scabbard fish, rudder fish (mezina), bulgyhead wrasse, ivory shell, greater amberjack.
ノドグロの塩焼き
Salt-grilled Black-throat Seaperch
島根・中海産 うなぎ飯
蒲焼きのタレの割合 濃口醤油*800cc 溜まり醤油200cc 味醂*1000cc ザラメ700g 水飴*300g 分量を合わせ一煮立ちさせます。うなぎの骨を焼き台で焼き一煮立ちした地につけます。そしたらまた骨を焼いて地に漬ける作業を繰り返します。最後にリードペーパーで余分な油を吸いとり完成。
Grilled soft eel, dipped in sweetened thick soy sauce. Goes very well with steamed white rice.